Over ons

Wij helpen ondernemers met advies en oplossingen op het gebied van ondernemingsrecht, contracten, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Wij zijn ervaren, gespecialiseerde en enthousiaste advocaten. Bij LaFayette combineren wij de advocatuur met het ondernemerschap en zijn adviseur en sparringpartner voor ondernemers. Wij helpen u graag. Ook bij procedures als die noodzakelijk of onvermijdelijk zijn.

Team

Jacqueline Caro

Jacqueline Caro

Arbeidsrecht

Irma van der Vorst

Irma van der Vorst

Arbeidsrecht

Bernd van Bekkum

Bernd van Bekkum

Aansprakelijkheidsrecht

John van Loo

John van Loo

Ondernemingsrecht

Anniek van Zutven

Anniek van Zutven

Ondernemingsrecht

Marieke Manders

Marieke Manders

Ondernemingsrecht

Over LaFayette

Waarom Lafayette?

Markies de Lafayette was een Franse advocaat die invloed had op zowel het revolutionaire Frankrijk als de toen nieuwgevormde VS. Samen met Thomas Jefferson bereidde Lafayette in 1789 een eerste ontwerp voor van de Declaration des droits de l’Homme et du Citoyen. Deze verklaring was ook een van de grondslagen voor de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en een basis voor de Nederlandse Grondwet van 1848. Dat inspireert ons, ook in onze internationale praktijk. 

En er is meer. Ons kantoor is gelegen naast winkelcentrum Gelderlandplein (niet zoals de Galleries Lafayette, maar kwalitatief hoogstaand en met een levendige ambiance.)

Laten we samenwerken