Marieke Manders

Marieke Manders adviseert ondernemingen al ruim twintig jaar over contracten en aansprakelijkheden. Gedurende haar loopbaan heeft zij met alle aspecten van de onderneming te maken gehad. Haar jarenlange ervaring als (interim) bedrijfsjurist heeft haar geleerd hoe het is om mee te draaien op de werkvloer in uiteenlopende branches en dit maakt haar een bijzonder praktische en business minded advocaat.

Zij heeft altijd een bijzondere interesse gehad voor conflicten en hoe deze op te lossen. Marieke heeft een mediation opleiding afgerond en ziet mediation als een nog altijd te weinig gebruikte tool voor de oplossing van handelsgeschillen. Als het nodig is om te procederen, dan kan zij putten uit jarenlange proceservaring voor zowel MKB, financiƫle instellingen als voor grotere (inter)nationale ondernemingen.

Naast haar loopbaan als advocaat is zij vaardighedentrainer en docent ondernemingsrecht voor de beroepsopleiding van de orde van advocaten. Zij heeft in 2018 de Grotius opleiding Onderneming & Aansprakelijkheid afgerond en is lid van de Vereniging Corporate Litigation.