De blik ligt verder dan vandaag en morgen. Ik hecht er aan langdurige relaties op te bouwen en ondernemers bij te staan bij alle belangrijke bedrijfsontwikkelingen.

– anniek van zutven

Anniek van Zutven

Als advocaat werk ik graag met innovatieve en groeiende bedrijven. Ik houd van de ambitie, energie en gedrevenheid van de ondernemers, aandeelhouders en investeerders achter deze bedrijven. De blik ligt verder dan vandaag en morgen. Ik hecht er aan langdurige relaties op te bouwen en ondernemers bij te staan bij alle belangrijke bedrijfsontwikkelingen.

Aan mij wordt vaak gevraagd om niet alleen juridisch advies te geven, maar ook om strategisch mee te denken over het optimaal benutten van kansen en het voorkomen van mogelijke problemen, ook ver in de toekomst.

Net als mijn cliënten doe ik mijn best om niet stil te staan. Zo begon mijn loopbaan ruim 20 jaar geleden als kandidaat-notaris en ben ik via enkele grote, internationaal georiënteerde kantoren en onderweg een overstap naar de advocatuur en een specialisatie in het ondernemingsrecht gegroeid in mijn huidige praktijk. Het is een fundamentele focus in mijn hele loopbaan geweest om ondernemers de weg te wijzen en verder te helpen en dat doe ik nog steeds elke dag met groot plezier.

Compliance